Ραγίζει καρδιές ο Διαμαντόπουλος για τη δολοφονία του Άλκη: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω στα παιδιά μου, δεν μου βγαίνουν λόγια»

Ο σέντερ φορ της Ξάνθης Δημήτρης Διαμαντόπουλος σκόραρε εις διπλούν στην αναμέτρηση της Ξάνθης με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αφιερώνοντας το πρώτο γκολ στον δολοφονημένο φίλο του Άρη, Άλκη, φορώντας από μέσα τη φανέλα του με το νούμερο 19, που είναι η ηλικία του Άλκη αλλά και το νούμερο που φοράει ο έμπειρος επιθετικός.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε μέσα από την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ για την θλιβερή είδηση, που όπως ανέφερε δεν είχε καν τη δύναμη να εξηγήσει τι συνέβη στα δικά του παιδιά.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πονάει η ψυχή μου με αυτά τα πράγματα. Και εγώ έχω παιδιά. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και πραγματικά να είναι το τελευταίο. Ποτέ Ξανά».

Μετά από ερώτηση του Βασίλη Αναστασιάδη για το πως εξήγησε την θλιβερή είδηση στα παιδιά του, απάντησε: «Δεν μπορώ καν να το εξηγήσω, δεν μου βγαίνουν λόγια. Αυτή τη στιγμή συγκινούμε. Πρέπει όλοι να ενωθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Πολιτεία, αρμόδιοι, ποδόσφαιρο. Φτάνει πια, επιτέλους φτάνει. Ας παίζονται τα παιχνίδια στο γήπεδο, αυτά δεν είναι για σοβαρούς και πολιτισμένους ανθρώπους εν’ έτη 2022. Ας σταματήσει κάποια στιγμή».