Super League 2: Αποχαιρετά ο Ουσταμπασίδης τα Τρίκαλα, επιστρέφει ο Καβακάς

Τέλος από τα Τρίκαλα θα αποτελέσει μετά από σύντομο διάστημα ο Νίκος Ουσταμπασίδης, μετά την ήττα από την Λάρισα, με τον Τιμο Καβακά να επιστρέφει στην ομάδα μετά από λίγους μήνες.. άγνωστο για πόσο, αφού οι αλλαγές στον πάγκο γίνονται ταχύτατα.

Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία με Μαγκρόν, την ολοκλήρωσε  με τον Μπίλη, κατόπιν κατέληξε σε Καβακά -πριν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες και… μετά τα ηνία ανέλαβε ο Παραγουανός Αμπέντε. Από την αρχή του 2022  την σκυτάλη πήρε κι ο Ουσταμπασίδης, αλλά  το βράδι της Κυριακής ειδοποιήθηκε πως θα χαιρετίσει και αυτός.

Στη θέση του, όπως όλα δείχνουν, θα εμφανιστεί και πάλι ο Καβακάς. Ο προπονητής ήταν στο στάδιο την Κυριακή και παρακολούησε το ματς από τα θεωρεία, μαζί με τον Μαναρώλη που προορίζεται για βοηθός.

Oi τελευταίες δηλώσεις του Ουσταμπασίδη μετά το ματς με την Λάρισα: «Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του και περισσότερο συγχαρητήρια στην ομάδα τη δική μου, στους παίκτες μου, για την προσπάθεια που κάναμε. Νιώθουμε λίγο μια πίκρα, γιατί δεχθήκαμε το γκολ σε μια στιγμή που δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Μπορεί ο αντίπαλος να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά εμείς ήμασταν σωστά οργανωμένοι και δεν κινδυνεύαμε. Ήτανε μια στιγμή θα έλεγα αδράνειας και απειρίας της ομάδας μου. Εν πάση περιπτώσει, εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πρέπει να συνεχίσουμε, να δούμε και την επόμενη μέρα, γιατί έρχονται παιχνίδια που πρέπει σε 2-3 μέρες να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Η συνέχεια πάντα είναι δύσκολη, αλλά εμείς πρέπει να βλέπουμε την επόμενη μέρα, για εμάς πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς, αυτό έχει περάσει. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».