ΕΠΣ Έβρου: Πατέρας ποδοσφαιριστή ο «φίλαθλος» που χτύπησε παίκτη στο Ορέστης – Ιπποκράτης (+video)

Πατέρας ποδοσφαιριστή του Ορέστης Ορεστιάδας φέρεται να είναι ο φίλαθλος που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε παίκτη του Ιπποκράτη στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, θέμα που αποτελεί από τα βασικά των ποδοσφαιρικών συζητήσεων στον Εβρο το τελευταίο 24ωρο.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας το evros-news, που ανέδειξε και το θέμα των επεισοδίων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί ο Ορέστης μετά από εκτέλεση φάουλ και φάση διαρκείας, μείωσε το σκορ σε 1-2. Ο Βαγγέλοφ των γηπεδούχων πήγε να πάρει την μπάλα μέσα από την εστία για να συνεχιστεί άμεσα το παιχνίδι, είχε αψιμαχία με τους Καρασερίδη, Γκουντενούδη. Επικράτησε ένταση και τότε είδαμε έναν… τύπο ο οποίος-άγνωστο γιατί-βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα μπροστά στα αποδυτήρια, να μπαίνει ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο και να φαίνεται ότι σπρώχνει ή να χτυπάει τον Καρασερίδη που έπεσε κάτω. Στη συνέχεια έφυγε πίσω από την εστία και φαίνεται να κλωτσάει την μπάλα, ενώ λίγο αργότερα επανήλθε και μαζί με άλλα άτομα που επίσης ήταν στον περιβάλλοντα χώρο, πήγαν στο σημείο όπου οι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους πιο ευέξαπτους.

Είναι αλήθεια, ότι ο συγκεκριμένος “φίλαθλος” είναι πατέρας ποδοσφαιριστή του Ορέστη και μάλιστα ενός πολύ ταλαντούχου και καλού παιδιού; Αυτό κατήγγειλαν στο evros-news.gr τουλάχιστον όσοι τον γνωρίζουν. Η ιστοσελίδα αναρωτιεται σε νεότερο άρθρο της: «Με ποιο δικαίωμα βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και έτσι εύκολα είχε πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο; Γιατί έτρεξε και πήγε να πάρει μέρος στην αψιμαχία των τριών παικτών μέσα στην εστία; Απ’ ότι γνωρίζουμε, δεν συμμετείχε ο γιος του στην συγκεκριμένη φάση, όχι ότι θα δικαιολογούνταν ακόμα και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, να μπει στο γήπεδο και να σπρώξει ή να χτυπήσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Έτσι και αλλιώς, η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο είναι καταδικαστέα».