ΕΠΣ Έβρου: «Ομορφιές» και στο β’ τοπικό! Πέντε κόκκινες και… «ξύλο» μετά το τέλος του ντέρμπι Δαδιά – Απαλός

Τα κρούσματα βίας συνεχίζονται στην ΕΠΣ Έβρου, αφού την Δευτέρα είχαμε νέο περιστατικό και μάλιστα σε αγώνα της Β’ Κατηγορίας, δηλαδή της πιο χαμηλής που διαθέτει ο νομός.

Στον αγώνα ανάμεσα στον Ακρίτα Δαδιάς και τη Νίκη Απαλού, που έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των γηπεδούχων και ολοκλήρωσε την αγωνιστική, ο διαιτητής Σκίνδρης έδειξε συνολικά πέντε κόκκινες κάρτες, ενώ επίσης απέβαλε και τον προπονητή των φιλοξενούμενων προς το τέλος του αγώνα.

Ο Απαλός για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης αγωνίστηκε με 9 παίκτες και στα τελευταία λεπτά ακόμα και με… οκτώ, ενώ μία κόκκινη αρχικά είχε δοθεί και σε έναν παίκτη της Δαδιάς – δείγμα πιθανά ότι το παιχνίδι ξέφυγε από την αρχή από τον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή, ο οποίος λόγω των έντονων διαμαρτυριών απέβαλε και τον προπονητή του Απαλού από τον πάγκο της ομάδας του.

Οι πολλές «ομορφιές» όμως εκτυλίχθηκαν με το σφύριγμα της λήξης. Ενώ οι παίκτες αποχωρούσαν από το γήπεδο, ένας εκ των φιλοξενουμένων μεταξύ αυτών που είχαν αποβληθεί νωρίτερα από τον διαιτητή κινήθηκε και άρχισε τις αψιμαχίες με παίκτη των γηπεδούχων.

Ακολούθησε συμπλοκή και ο διαιτητής μετά από αυτό το σκηνικό έδειξε μετά το σφύριγμα της λήξης μια ακόμα κόκκινη στον παίκτη των γηπεδούχων που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο νέο αυτό επεισόδιο (ο έτερος των φιλοξονούμενων έτσι κι αλλιώς είχε αντικρύσει από πιο πριν την κόκκινη του διαιτητή).

Ενας ποδοσφαιριστής του Απαλού, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου λόγω τραυμάτων που αποκόμισε κατά την διάρκεια του αγώνα. Πάντως δεν ήταν κάτι σοβαρό και αποχώρησε αμεσως, συμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από το Κέντρο Υγείας στο ThrakiSportS.

Ειναι το τέταρτο σοβαρό περιστατικό βίας σε αγώνες της ΕΠΣ Έβρου σε διάστημα 15 ημερών. Μόλις την περασμένη Κυριακή είχαμε την εισβολή φιλάθλου που χτύπησε παίκτη στο ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας Ορέστης – Ιπποκράτης, μετά από ένταση μεταξύ παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τον παίκτη του ΑΟ Μαΐστρου που χτύπησε βοηθό διαιτητή και ήδη τιμωρήθηκε με 17 αγωνιστικές, ενώ ο αγώνας διεκόπη σε βάρος της ομάδας του. Το πρώτο όμως σοβαρό φετινό περιστατικό ήταν πριν δύο εβδομάδες στον αγώνα Ρίζια – Σουφλί, στον οποίον μάλιστα ήταν διαιτητής ο Θ. Σκίνδρης, ο ίδιος που ορίστηκε και στο σημερινό Δαδιά – Απαλός.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ακρίτας Δαδιάς προσπέρασε τη Νίκη Απαλού και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Μάκρη που πλέον έχει διαφορά ασφαλείας. Αναλυτικά η νέα βαθμολογία:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΟ Μάκρης 26 (28-9)
———————————————
2. Ακρίτας Δαδιάς 22 (30-17)
3. Νίκη Απαλού 21 (33-15)
4. ΑΟ Αρίστεινου 19 (23-16)
5. ΑΟ Καππαδοκών 15 (16-14)
6. ΑΕ Κορνοφωλιάς Λυκόφης 15 (19-17)
7. ΑΕ Νέας Χηλής 14 (20-18)
8. Νίκη Άνθειας 1959 11 (15-31)
9. Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης 8 (11-20)
10. ΑΟ Δορίσκου 4 (13-40)