ΕΠΣ Έβρου: Αποθεωτική ανακοίνωση Ορέστη για τον κόσμο του χωρίς καμία αναφορά στα επεισόδια

Μια μάλλον αποθεωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Ορέστης Ορεστιάσας για την δυναμική παρουσία του κόσμου του στο ντέρμπι με τον Ιπποκράτη, που βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα.

«Παρά την ήττα, σύσσωμοι η Διοίκηση και το έμψυχο Δυναμικό της ομάδας, όλοι με ψηλά το κεφάλι, τους διαβεβαιώνουν ότι η προσπάθεια επίτευξης των στόχων, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, πάντα στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο ότι στην ανακοίνωση δεν γίνεται ούτε μια νύξη καταδίκης του περιστατικού που συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα, με «φίλαθλο» να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπά ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, όπως φάνηκε και σην διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης και αναδείχθηκε ήδη από το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό, σε αντίθεση για παράδειγμα με τον ΑΟ Μαΐστρου που μια εβδομάδα πριν είχε σπεύσει να καταδικάσει την απαράδεκτη ενέργεια παίκτη του, πάλι με αντίπαλο τον Ιπποκράτη. Το ΔΣ του Ορέστη αναδείξει στην ανάρτησή του την πραγματικά δυναμική παρουσία του κόσμου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι μια νύξη για το θέμα που δημιουργήθηκε δεν θα έβλαπτε.

Η ανακοίνωση του Ορέστη έχει ως εξής:

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Ο Μ.Γ.Σ. «ΟΡΕΣΤΗΣ» αισθάνεται την ηθική υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας και φιλάθλους της πόλης και της περιοχής, οι οποίοι χθες Κυριακή 6/2/2022 κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στον κρίσιμο αγώνα με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.
Παρά την ήττα, σύσσωμοι η Διοίκηση και το έμψυχο Δυναμικό της ομάδας, όλοι με ψηλά το κεφάλι, τους διαβεβαιώνουν ότι η προσπάθεια επίτευξης των στόχων, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, πάντα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».
Εκ του Δ.Σ.