Αιχμές Χατζημεστή για «αυλοκόλακες» γονείς παικτών του Άρη Αβάτου μετά την επικράτηση του Ορφέα στο ξανθιώτικο ντέρμπι

Οι ειρωνείες φιλάθλων – οπαδών του Αρη Αβάτου ότι του χρόνου ο Ορφέας Ξάνθης θα παίζει στο τοπικό με την Κεντητή προκάλεσαν την έκρηξη του Μπάμπη Χατζημεστή.

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα υποστήριξε ότι είναι τιμή και καμάρι για την ομάδα του αυτό το ενδεχόμενο, καθώς πέρα από τις διακρίσεις υπάρχουν πάντα και οι δύσκολες στιγμές.

Υπενθύμισε ότι μετά τον ΑΟΞ είναι ο Ορφέας η ομάδα με τις μεγαλύτερες διακρίσεις και συμμετοχές σε Γ’ και Δ’ Εθνική ενώ έκανε διάκριση σε σχέση με την διοίκηση του Ορφέα, που πραγματικά αγαπά την ομάδα και την ανέβασε με δυσκολίες από το Γ’ Τοπικό στα εθνικά πρωταθλήματα δίνοντας την ευκαιρία να πάίξει αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, από τους πρώτους που έσπευσαν να… χειροκροτήσουν διαδικτυακά την τοποθέτηση Χατζημεστή ήταν ο ισχυρός άνδρας του Αρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος, χωρίς να είναι αρχικά ξεκάθαρο αν είναι ειρωνικό χειροκρότημα ή αν επικροτεί την θέση του Μπάμπη Χατζημεστή, που πάντως κρύβει μια πολύ μεγάλη αλήθεια.

Στα εύκολα, στις γιορτές και τα πανηγύρια όλοι εμφανίζονται και συχνά γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως, αλλά με την πρώτη στραβή αρκετοί εξαφανίονται εφόσον δεν θα έχουν ίδιον όφελος. Η ανάρτηση του Χατζημεστη:

Το να είσαι Άρης Αβατου τιμή σου και καμάρι σου γιατι πραγματικά αγαπάς την ομάδα σου και στα δύσκολα στην Γ τοπικό μέχρι την μεγάλη διάκριση στο κύπελλο με ολυμπιακό κτλ. Το να είστε αυλοκορακες γιατί παίζουν τα παιδιά σας στον Άρη Αβατου, όταν φύγουν τα παιδιά σας μην τον είδατε τον Παναη και να βριζετε ότι του χρόνου ότι η ομάδα ο Ορφέας θα παίζει με την Κεντητη, τιμή μας και καμάρι μας. Εμείς μπορούμε και στα δύσκολα και στα εύκολα. Δυστυχώς η ευτυχώς είτε σας αρέσει είτε όχι, μετά τον ΑΟΞ είμαστε η ομάδα με τις μεγαλύτερες διακρίσεις και συμμετοχές σε Δ και Γ εθνική και στο Κύπελλο Ξάνθης. Καλό βράδυ και καλή Σαρακοστη