Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με την Αναγέννηση Καρδίτσας (20:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Xanthi FC Arena, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Παιχνίδι δίχως αύριο χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση για την ομάδα της Ξάνθης αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού, μετά τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που μετρά τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

2. Ο ΑΟΞ είναι στην 4η θέση με 25 βαθμούς σε 13 αγώνες, όσους έχει και η ομάδα της Καρδίτσας με δύο παιχνίδια όμως λιγότερα. Στην 1η θέση παραμένει η Βέροια με 33 πόντους σε 14 αγώνες, ενώ στην 2η είναι η ΑΕΛ με 30 σε 15 αγώνες.

3. Η Καρδίτσα έρχεται με φόρα στα Πηγάδια, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια σε επίπεδο Super League 2, καθώς ενδιάμεσα είχε ηττηθεί με 4-0 στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδος.

4. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Ζόραν Βούλιτς στο Xanthi FC Arena, μετά το ντεμπούτο του μεσοβδόμαδα στου Ρέντη για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική, στην οποία η Ξάνθη κατάφερε να αποφύγει την ήττα με το γκολ του Θυμιάνη στο 90+4′ για το τελικό 1-1.

5. Ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα στην 21μελή αποστολή του. Αναλυτικά, οι επιλογές του με ένα κλικ εδώ.

6. Από την άλλη δεν ανακοινώθηκαν επίσημα οι επιλογές του Περικλή Αμανατίδη, ωστόσο έγινε γνωστό ότι εκτός είναι οι Κλάους Αθανασιάδης, Νίκος Γκόλιας και Τζέιμς Σταμόπουλος.

7. Η αποστολή των Θεσσαλών έφτασε από το Σάββατο το απόγευμα στην πόλη της Ξάνθης και διέμεινε σε ξενοδοχείο της πόλης.

8. Μόνο τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα Πηγάδια, εξαιτίας των μέτρων για την προστασία κατά του κορονοϊού. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

9. Έκπληξη προκάλεσε στον πολύ κόσμο η γνωστοποίηση από την διοργανώτρια αρχή του προγράμματος της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Super League 2, καθώς το μεγάλο ντέρμπι του ΑΟΞ με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει οριστεί για τις 8.00 το βράδυ, που θυμίζει ώρα… Champions League.

10. Παρά την μη πειστική εικόνα του ΑΟΞ στα τελευταία παιχνίδια, δίνεται φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες κόντρα στην Αναγέννηση, με τον άσο να ποντάρεται στο 2.30, την ισοπαλία στο 2.75 και την νίκη των φιλοξενούμενων στο 3.45.

11. Ο Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε στην αναμέτρηση της Ξάνθης στα Πηγάδια με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Βοηθοί του είναι οι Νταβέλας και Τυριακίδης επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο διαιτητής δεν έχει σφυρίξει ποτέ την Ξάνθη στο παρελθόν.