Γ’ Εθνική: Μια ολιγωρία στην άμυνα έφερε την ήττα στην Δράμα και μπελάδες για την Αλεξανδρούπολη

Άδικη ήττα με 1-0 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη στη Δράμα από τη Δόξα κι έπεσε για πρώτη φορά μόνη κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος η Αλεξανδρούπολη έδωσε χώρο στην Δόξα Δράμας που είχε φλύαρη υπεροχή, έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Οι Δραμινοί στο 5′ από σέντρα του Κυριακίδη ο Κατσαμάγκας δεν έπιασε δυνατά την κεφαλιά, ενώ στο 14′ σέντρα σουτ μπλόκαρε ο Μπινόπουλος. Ο Μαλτέζος στο 15′ το μακρινό σουτ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια και θα απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Κολιοφούκα. Στο 23′ σέντρα σουτ του Ρουμπιέ από αριστερά , λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Κολιοφούκα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 27′ ο Κόντος καθυστέρησε από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ στο 42′ σε αντεπίθεση των Εβριτών το σουτ του Καρακασίδη μέσα από την περιοχή θα περάσει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της Δόξας έπεσε παρά τις αλλαγές του Φιλίππου και την είσοδο του Μπαρέττα, και απείλησε με μακρινά σουτ, όπως έκανε και στο 71′ Κώστας Πατσιώρας αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 84΄’ στην πρώτη απειλή των Δραμινών άνοιξε το σκορ όταν σε σέντρα του Μπαρέττα από τα αριστερά, η μπαλα πέρασε από τον Κατσαμαγκα, φτάνει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο επερχόμενος Χατζηκυριάκου έκανε προβολή, ο Μπινόπουλος βρήκε την μπάλα αλλά αυτή θα περάσει τη γραμμή. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο Μπαρέττας και η Δόξα συνέχισε με 10 γιατί είχαν γίνει οι αλλαγές. Στο 86′ Καρακασίδης θα βρεθεί απέναντι από τον Κολιοφούκα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα σταματήσει το σουτ στην κλειστή του γωνία. Ο Χατζηκυριάκου λίγο πριν τη λήξη και ενώ η Αλεξανδρούπολη είχε ανέβει για την ισοφάριση, θα φύγει στη πλάτη της άμυνας θα περάσει τον Δορουγιδένη αλλά το τελείωμα τουαπό πλεονεκτική θέση ήταν πάνω στον καλα τοποθετημένο Μπινόπουλο. Το σφύριγμα της λήξης έφερε απογοήτευση στους φιλοξενούμενους καθώς σίγουρα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το ματς.


Πλέον η Αλεξανδρούπολη έμεινε στους 16 βαθμούς, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και φιλοξενεί τον Θερμαικό του Τίτο Στοίνοβιτς που έχει ένα παραπάνω βαθμό, σε ένα ματς τελικό, ενω η Δόξα Δραμας με το τρίποντοανάσα που πήρε ανέβηκε στους 18 βαθμούς και φιλοξενείται από το Άβατο στην Ξάνθη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Φιλίππου): Κολιοφούκας, Τάσιος, Κυριακίδης Σ., Γιαννούσης, Rautiola, Παπαϊωάννου, Μουδούρογλου, Τζανουλίνος, Κατσαμάγκας, Κόντος, Κυριακίδης Δ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Φλώρος): Μπινόπουλος, Σιωπής, Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Αγγ. (88′ Παγωνίδης), Πατσιώρας Κων. (88′ Τσιεγγελίδης), Αμπραχαμιάν (80′ Σιδηρόπουλος), Καρακασίδης, Μαλτέζος (65′ Τσιτσεκίδης), Ρουμπιές