Θερμή χειραψία Βασίλη Τοροσίδη με Μπιλ Πάπας μετά τους εναγκαλισμούς με Κοσμά Λαδά και Κώστα Τσαλίκη

Μια θερμή χειραψία είχαν ο Βασίλης Τοροσίδης με τον Μπιλ Πάπας πριν την έναρξη του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Β’ στο προπονητήριο του Ρέντη, όπως κατέγραψε ο φακός του ThrakiSportS.

Ο Ξανθιώτης γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών εμφανίστηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στην κερκίδα, μαζί με την γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου και τον Γιάννη Μανιάτη.

Ευθύς μόλις είδε στην κερκίδα τους ανθρώπους της Ξάνθης έσπευσε να τους χαιρετίσει. Ιδιαίτερα θερμός ήταν ο εναγκαλισμός του με τον Κοσμά Λαδά, αλλά και με τον Κώστα Τσαλίκη που καθόταν δίπλα στον Μπιλ Πάπας αλλά σηκώθηκε για να τον χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί του.

Μετά το τέλος της σύντομης συνομιλίας τους ο «Τόρο», που αναγνώρισε τον Μπιλ Πάπας, έσπευσε να τον χαιρετίσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη να ανταποκρίνεται μάλλον ξαφνιασμένος και τον Κώστα Τσαλίκη να σπεύδει να κάνει τις (περισσότερο τυπικές) συστάσεις.

Η χειραψία ήταν εγκάρδια αλλά πέραν αυτής, δεν υπήρξε άλλη συνομιλία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Τόρο κάθισε μαζί με την παρέα του και είδε το παιχνίδι, περίπου πέντε σειρές μπροστά από το σημείο που κάθονταν ο Μπιλ Πάπας ανάμεσα στον Κώστα Τσαλίκη και τον Χρήστο Καραγκιοζέλη.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αναχώρησε από το γήπεδο περίπου 15 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, προκειμένου να πάει στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για την εμβόλιμη αγωνιστική της Sl1. Έτσι δεν είδε κανένα από τα δυο γκολ του αγώνα.