Στεφάνι από τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στην κηδεία του Άλκη: «Καλή αντάμωση με την Ελένη μας»

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην κηδεία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση, στην οδό Θεοδώρου Γαζή στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης έξω από το γήπεδο του Άρη.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας, προκειμένου να τον συνοδεύσουν τον άτυχο νεαρό φίλο του Άρη στην τελευταία κατοικία του. 

Η δολοφονία του έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ο δράστης σύμφωνα με νακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη συνελήφθη, ενώ σε όλους τους αγωνες της Τετάρτης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει ο veriotis, από όπου και η φωτογραφία, εκτός από τα δεκάδες στεφάνια από ομάδες, συνδέσμους, συγγενείς, συμμαθητές και φορείς, ξεχωρίζει και ένα στεφάνι που προέρχεται από την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία και εκείνη είχε βρει φρικτό θάνατο στα χέρια των βιαστών της.

«Καλή αντάμωση με την Ελένη μας», έγραψε το στεφάνι της οικογένεις Τοπαλούδη από το Διδτμότειχο του Έβρου στην Βέροια, καθώς η βία που οδηγεί στον θάνατο δεν γνωρίζει τόπο, φύλο, ηλικία. Είναι μόνο βία, έγκλημα, που απαιτεί τιμωρία – αλλά σε καμια περίπτωση δεν επουλώνει τον πόνο των οικογενειών…