ΕΠΣ Ξάνθης: Γεγονός η πρώτη αποχώρηση ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα στο 2022

Γεγονός είναι η πρώτη αποχώρηση ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης (και γενικά στους τρεις νομούς της Θράκης) για το 2022.

Ο λόγος για τον Αστέρα Μαγικού, μια ιστορική ομάδα που αγωνιζόταν φέτος στην Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης έχοντας επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από λίγα χρόνια που είχε σβήσει το… αστέρι της, όταν τότε αγωνιζόταν στην Α’ Κατηγορία αλλά αποσύρθηκε για μια σειρά από λόγους από τα τοπικά δρώμενα.

Οι άνθρωποι του Μαγικού δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του πρωταθλήματος, έστω και της Γ’ Κατηγορίας. Την περασμένη Κυριακή είχαν ρεπό, αλλά την προσεχή εβδομάδα δεν θα κατέβουν με την Θύελλα Μαγγάνων να είναι η πρώτη τυχερή που θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο στα χαρτιά.

Ο Αστέρας Μαγικού μετά από 13 αγώνες είχε 6 μόλις βαθμούς και βρισκόταν με ένα ματς λιγότερο στην 11η θέση, πάνω από τον Νέστο Κύρνου που είχε 3 βαθμούς και την ΑΕΚ Κυψέλης που είχε μηδέν, αλλά και αναβληθέν ματς με το Μαγικό που πλέον κερδίζει με 3-0 στα χαρτιά και αποκτά τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.