Πρώην παίκτης Ξάνθης και Πανθρακικού αποκαλύπτει νέο περιστατικό οπαδικής βίας καταγγέλοντας συγκάλυψη από ΠΑΕ, ΜΜΕ και ΕΛΑΣ

Ο Σάκης Πρίττας έχει αγωνιστεί πάνω από 100 φορές σε επίσημους αγωνες με την φανέλα του ΑΟΞ και μάλιστα σε δύο σεζόν, τις 97 την περίοδο από το 1999 ως και το 2005 και επιπλέον έξι προς το τέλος της καριέρας του το 2013, ερχόμενος από τον Πανθρακικό με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε μόλις τρεις αγώνες το 2012.

Στην διάρκεια αυτής της μεγάλης καριέρας κλήθηκε και στην Εθνική Ομάδα, συμμετέχοντας μάλιστα και στην αποστολή του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική. Κατέχει μάλιστα ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, καθώς είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ελλάδας που ενώ έχει κληθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, δεν έχει καμία συμμετοχή με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ο λόγος του Πρίττα λοιπόν έχει ξεχωριστή βαρύτητα και με αυτό το δεδομένο, έχει αξία η ανάρτησή του στα social media με αφορμή το περιστατικό οπαδικής βίας τα ξημερώμταα στην Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 19χρονος Άλκης, φίλαθλος του Άρη, και να τραυματιστούν δυο άλλοι φίλοι του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Σάκη Πρίττα, πριν συμβεί αυτό το περιστατικό είχε συμβεί ένα άλλο αντίστοιχο με θύμα έναν 15χρονο στην περιοχή του Μακεδονία Παλάς το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς ευτυχώς αντίστοιχη κατάληξη. «Δεν άνοιξε μύτη, δεν βρέθηκε κανένας», καταγγέλει ο πρώην παίκτης Ξάνθης και Πανθρακικού.

«Πολύ πιθανό τα ίδια άτομα ή κάποιοι φίλοι τους να σκότωσαν τον 19χρονο» προσθέτει και καταγγέλει συγκάλυψη από τις ΠΑΕ, από τα ΜΜΕ και από την Αστυνομία, προσθέτοντας ότι αν είχε αναδειχθεί το θέμα και γινόντουσαν συλλήψεις «ίσως είχαμε γλυτώσει από το επόμενο χτύπημα». Ο Σάκης Πρίττας διευκρινίζει μάλιστα ότι γενικά μιλάει για την ατιμωρίσία και θα είναι λάθος να χρωματίζονται οι όποιες απόψεις σε αυτό το θέμα της οπαδικής βίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.