Γ’ Εθνική: Σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και αντίπαλος πλέον της Αλεξανδρούπολης ο Τίτο Στοϊνοβιτς

Παρελθόν από την Αλεξανδρούπολη, μετά από τον πατέρα του Ζόραν, τον αδερφό του Νάση αποτελεί από την περασμένη εβδομάδα ο Χρήστος (Τίτο) Στοϊνοβιτς, που αν και φλέρταρε με αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής, από την Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο τελικά συμφώνησε λόγω σχολής με τον Θερμαϊκό Θέρμης, αντίπαλο της πρώην ομάδας του στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor και του έγκριτου συναδέρφου Θεόφιλου Ψυχογιού, ο 20χρονος πλάγιος μπακ, τη Δευτέρα προπονήθηκε πρώτη φορά με την ομάδα της Θέρμης, η οποία επίσης μάχεται για την παραμονή όπως και η Αλεξανδρούπολη. Ο Στοίνοβιτς σπουδάζει τουριστικά στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόταν Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, με την μετακίνηση του να τον «λυτρώνει» για πολλούς λόγους.

Ο γιός του προπονητή Ζόραν Στοϊνοβιτς, ξεκίνησε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, συνεχισε με τον αδερφό του Νάση στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα Κ17 όπου ήταν και αρχηγός, και κατόπιν επέστρεψε χστην Κομοτηνή, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στην Δόξα Γρατινής και ακολούθησαν ο Ηρακλή Λάρισας και η Αλεξανδρούπολη.