ΕΠΣ Έβρου: Δεν θα βρεθούν ως αντίπαλοι στους πάγκους για το Κύπελλο Φλώρος και Παπαράδης! Ψάχνει προπονητή ο Εθνικός

Αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου δίνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη κόντρα στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο σε αυτόν δεν θα συναντηθούν οι παλιοί συνεργάτες στον Εθνικό ως αντίπαλοι στους πάγκους, Μιχάλης Φλώρος και Σάκης Παπαράδης, αφού ο δεύτερος αποχώρησε από την ιστορική ομάδα της πόλης.

Την πληροφόρηση αυτή είχε και το ThrakisportS μετά και την ήττα του Εθνικού από το Νεοχώρι που βάζει τους Αλεξανδρουπολίτες σε μεγάλες περιπέτειες για την παραμονή στην κατηγορία. Στην θέση του Παπαράδη προσωρινά στον πάγκο θα καθίσει ο Νικήτας Παπαπαντελής μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Η ανακοίνωση του Εθνικού: Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της μεγάλης ομάδας κ.Παπαράδη Αθανάσιο τον οποίο ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του. Η Διοίκηση είναι σε συνεχή επαφή με προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προς το παρόν η ομάδα μας θα συνεχίσει με υπηρεσιακό προπονητή τον κ.Παπαπαντελή Νικήτα και με βοηθό του τον κ.Πατσίδη Γαλεντέριο