Φλερτάρει με την επιστροφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές!

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», έπειτα από την τελευταία ήττα στους Ζωσιμάδες.

Η νέα άνευρη εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης και η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Μάρκο Γκρότε.

Ο Γερμανός τεχνικός σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μετράει μία ισοπαλία (Άρης) και τρεις ήττες (ΟΦΗ, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, στα διοικητικά κλιμάκια σκέφτονται σοβαρά την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας με τον 49χρονο προπονητή και ήδη στο τραπέζι έπεσε το όνομα του περσινού προπονητή της Ξάνθης και… παλιόφιλου Μπάμπη Τεννέ.

Παρεμπιπτόντως, υπήρξαν κάποιες σκέψεις για την επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στη Ριζούπολη, ωστόσο ο έμπειρος κόουτς δεν συζητά επ ουδενί την προοπτική του Απόλλωνα Σμύρνης απ΄τον οποίο δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο τον Μάρτιο του ’21.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τεννές ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα και στα μπαράζ του 2020 κόντρα στα πιτσιρίκια του Νίκου Καραγεωργίου, ενώ είχε δηλώσει στην συνέντευξή του στο ThrakiSportS ότι ένας λόγος που ανέλαβε τον ΑΟΞ, ήταν ότι του είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι τα 17χρονα παιδιά έκλαιγαν μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα και του υποβιβασμού.