ΕΠΣ Έβρου: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο νίκησε το Σουφλί τη Θράκη Φερών

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα γκολ στο δεύτερο, ο Έβρος Σουφλίου κέρδισε την Θράκη Φερών στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Μια «καθαρή» νίκη πήρε η ομάδα του Έβρου Σουφλίου απέναντι στην Θράκη Φερών. Η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη που μπορεί να μην ήταν στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του με μια αγωνιστική άνοιξε το σκορ στο 9΄με τον νεοαποκτηθέντα Χαρζάκα. Στη συνέχεια είχαμε κάποιες μικρές μεμονωμένες φάσεις χωρίς κάτι σημαντικό. Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με το «καλησπέρα» πριν συμπληρώσουμε το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κουτσούλας έκανε από πλάγια κοντινή απόσταση έπιασε το σουτ έκανε το 2-0 βάζοντας σοβαρά θεμέλια για τη νίκη της ομάδα του. Ακόμη μια φάση είχαν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Θεοδωρόπουλου να φεύγει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 79ο λεπτό. Για τους φιλοξενούμενους τα σουτ των Τσιαμπαλή στο 48′ και Σιβούδη στο 92ο λεπτό κατέληξαν άουτ χωρίς να ανησυχήσουν τον Ζυγουρίτσα. Ο Έβρος Σουφλίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθότι ο Δουγέκος αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα στο 83ο λεπτό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟ Μαΐστρου ενώ η Θράκη Φερών υποδέχεται την Ένωση Οινόης.

Καλή η διαιτησία των Παπά, Κώνογλου και Παλαιοπάνη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Ζυγουρίτσας, Μπάμνιος (c), Παρασχούδης, Παπαναστασίου, Μέρκο, Κουτσούλας, Κουρούδης, Λίγας (90′ Γκιουγκής), Λαζίδης (86′ Πιστιάλκας), Δουγέκος, Χαρζάκας (65′ Θεοδωρόπουλος).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Νότης Θάνος): Σαλάγας, Μπόρας, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Θώδης, Ντόλας (c), Γκιόκας (63′ Συροπλίδης), Κολγέκα (52′ Ζαχόπουλος), Σιβούδης, Δεδελούδης (72′ Χριστακίδης), Τσιαμπαλής.