Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Κούγκουλο ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες «Απόστολος Παύλος» Καβάλας

Ολοκληρώθηκαν στην Καβάλα οι διεθνείς αγώνες Κολύμβησης «Απόστολος Παύλος» που διοργάνωσε ο ΟΘΑ Καβάλας.

Οι επιδόσεις τους «μετρούν» για όρια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της φετινής περιόδου.

Η ΚΟΕ εκπροσωπήθηκε από τον Α’ Αντιπρόεδρό της, Λεωνίδα Αθανασιάδη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης ο Τάσος Κούγκουλος του ΝΟΑ, που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στα 100 μέτρα πεταλούδα, τα 50 μέτρα ύπιο και τα 100 μέτρα πεταλούδα.

Μάλιστα τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο αγωνισμα άφησε στην δεύτερη θέση τον συναθλητή του στον ΝΟΑ Δημήτρη Βαρσαμίδη, ενώ στο πρώτο αγωνισμα βρέθηκε στην τρίτη θέση ο Αργύρης Τυλιγαδάς του ΟΦΘΑ.

Ο Τυλιγαδάς κατέκτησε πάντως ένα χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα (δεύτερος ο Βαρσαμίδης που συμπλήρωσε έτσι τρία ασημένια).

Από θρακιώτικης πλευρας ξεχώρισε ακομα η Γεωργιά Κουτζιβελάκη του ΟΦΘΑ που αν και νεάνιδα, αναδείχθηκε πρώτη στον τελικό στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Επίσης η επίσης νεάνιδα Σοφία Δημητριάδη του ΟΦΘΑ αναδείχθηκε πρώτη στα 200 μέτρα μεικτή ατομική γυναικών ενώ στο αντίστοιχο αγωνισμα των ανδρών πρώτος ήταν ο Γιώργος Αλεξάκης, επίσης του ΟΦΘΑ.

Πρωτιές κατέκτησαν ακόμα ο Χρηστος Παπαδόπουλος του ΝΟΑ στα 50 μέτρα ελεύθερο ανδρών αλλά και στα 200 μέτρα ελεύθερο, κάνοντας νταμπλ, ενώ ενα ακομα εβριτικο χρυσο προσθεσε η Αναστασια Πεχλιβανίδου του ΟΦΘΑ στα 50 μέτρα πεταλουδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29/1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29/1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ