ΕΠΣ Θράκης: «Vegan» διαμαρτυρία της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου με καταγγελία για… «σφαγή» στο ματς με Προσκυνητές

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του σημαντικού αγώνα (ήττα 1-2 με ανατροπή στο τέλος) με την Δόξα Προσκυνητών είχε η διοίκηση της ομάδας της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου, λέγοντας βαριές εκφράσεις για δημοτικά σφαγεία, μαχαίρια και απειλώντας ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο αντιδήμαρχος Κομοτηνης Πέτρος Ζωγράφου, αναφέρεται και σε παλαιότερο αγώνα που έγινε στα Αρχοντικά (τέλη Οκτώβρη) με διαιτητή πάλι τον ίδιο (Παναγιωτίδη) και ότι από σήμερα θα είναι πλέον… vegan, απειλώντας με αποχώρηση αν ξαναδιασταυρωθούν οι δρόμοι της Αναγέννησης με τον ίδιο διαιτητη (φώτο από το Περισκόπιο).

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Θρυλορίου έχει ως εξής: Επειδή ο σημερινός σφαγέας θεωρεί την ομάδα μας δημοτικό σφαγείο, ενημερώνουμε την επιτροπή διαιτησίας ότι δεν επιθυμούμε να τον συναντήσουμε ξανά στο δρόμο μας και πως αν αυτό συμβεί θα αποσύρουμε σε εκείνο τον αγώνα την ομάδα μας. Στα Αρχοντικά και σήμερα έδειξε το ταλέντο του με τα μαχαίρια! Από σήμερα δηλώνουμε vegan!!!