ΕΠΣ Έβρου: Οριστική διακοπή στο ματς του πρωτοπόρου γιατί παίκτης χτύπησε τον βοηθό διαιτητή

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ιππποκράτη με τον ΑΟ Μαΐστρου στο γήπεδο της Δραγάνας για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, καθώς υπήρξε οριστική διακοπή στον αγώνα μετά από επίθεση που δέχθηκε βοηθός διαιτητής από ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Την στιγμή της διακοπής ο Ιπποκράτης προηγούνταν με 1-0 χάρη σε τέρμα του νεοαποκτηθέντος Γιώργου Κυριζάκη στο 51ο λεπτο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προκληθεί ένταση και νωρίτερα με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέτος ήρθε με μεταγραφή στην ομάδα του Μαΐστρου να βρίζει τον επόπτη Καλογεράκη.

Μάλιστα, το χτύπημα στον βοηθό ήταν τέτοιο που σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες κλήθηκε μέχρι και ασθενοφόρο για να τον παραλάβει, με μια αρχική ιατρική εκτίμηση να κανει λόγω για διάσειση. Ωστόσο όπωβς διαβεβαιώνουν άνθρωποι της φιλοξενούνενης ομάδας, η πληροφορία αυτή είναι αναληθής.

Αληθές είναι ωστόσο ότι συνέβη το θλιβερό περιστατικό βίας, το οποίο οδήγησε και στην οριστική διακοπή του αγώνα, με την ομάδα του Ιπποκράτη λογικά να κατακτά τους τρεις βαθμούς στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Έβρου και αυτήν του Μαΐστρου, οι άνθρωποι της οποίας ήδη έχουν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό του παίκτη τους τονίζοντας ότι ποτέ δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα, να κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» πέρα από την ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.