ΕΠΣ Έβρου: Προς αναβολή οδηγείται το ντέρμπι της αγωνιστικής

Σε αναβολή λόγω κορονοιόυ οδηγείται το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Προς αναβολή οδηγείται το ντέρμπι Ορέστης Ορεστιάδας – ΑΕ Διδυμοτείχου. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής, στον τελευταίο έλεγχο για κορονοϊό που διενεργήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Διδυμοτείχου προέκυψαν πέντε νέα κρούσματα.

Δεδομένου ότι αυτά προστίθενται στα δύο που ήδη είχαν εντοπιστεί την Πέμπτη (και το πρωτόκολλο αναφέρει ότι δεν διεξάγεται παιχνίδι με ομάδα που έχει πάνω από 7 κρούσματα) θεωρείται απίθανο να γίνει το ντέρμπι την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου:

Μετά από τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο της Παρασκευής διαπιστώθηκαν 5 θετικά κρούσματα κορωναϊου στην ομάδα μας μετά τα 2 θετικά της Πέμπτης φτάνοντας στα 7 επιβεβαίωμενα ενώ 2 ακόμα ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ΚΙΧΝΕ με συμπτώματα.

Η ΕΠΣ Έβρου ενημερώθηκε άμεσα και μετά τον έλεγχο των τεστ αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του αυριανού αγώνα με τον Ορέστη Ορεστιάδος ο οποίος θα οριστεί στο μέλλον…