Τρολάρει το Σουφλί! Ανακοίνωση έπος για τα επεισόδια στα Ρίζια από τον Έβρο

Μια ειρωνική και καυστική ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕ Ριζίων εξέδωσε ο Έβρος Σουφλίου.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Με αφορμή το παιχνίδι Ρύζια – Έβρος Σουφλίου* και κατόπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Έβρου που μας κοινοποιήθηκε σήμερα ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας οτι: Από εδώ και στο εξής και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι επιτρέπεται στους φιλάθλους μας η χειροδικία έναντι οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας και να επιλέξουν, με την νόμιμη καταβολή του προστίμου που θα μας επιβληθεί που ανέρχεται στα πενήντα ευρώ. Αν και εφόσον ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, που θα υποστεί τον ξυλοδαρμό, προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές τιμωρία γιατί έτσι απλά μπορούμε.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΩΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.*Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αναφερθούμε σε νεότερη ανακοίνωση. Δηλώνουμε κατηγορηματικά όμως ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να δικαιωθεί και η ομάδα μας αλλά και ο ποδοσφαιριστής.