ΕΠΣ Θράκης: Από Αναγέννηση σε Αναγέννηση ο Γιώργος Παπαγεωργίου!

Η φημολογία που έφερνε την αποχώρηση του Γιώργου Παπαγεωργίου από την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου επιβεβαιώθε με τον πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Παπαγεωργίου να συνεχίζει στην συνονόματη Αναγέννηση Παγουρίων.

Εκεί θα συναντήσει τον φίλο, προπονητή και συνάδερφο Γιώργο Μυστριδη, με τις δυο ομάδες να συναντώνται πρόσφατα, αλλά τον Παπαγεωργίου να μην αγωνίζεται στην συνάντση αυτή.

Ο 36χρονος (6/4/1985) μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, συνέχισε στις ακαδημίες του Αρη, και της Ξάνθη, ακολούθησαν οι Πανθρακικός, ο ιστορικός Φωστήρας, ο Αστέρας Αιγείρου, ξανά ο Πανθρακικός, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο Εχίνος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και η Νέα Χηλή Εβρου. Τα τελευταία χρόνια ήταν διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης, ενω είναι μέλος της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Με τον Παπαγεωργίου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ η Αναγεννηση Παγουρίων ενισχύεται σημαντικά με έναν ποιοτικό και έμπειρο παικτη θέλοντας να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα.