Γ’ Εθνική: Στην προπόνηση της Αλεξανδρούπολης ο Ζόραν Στοΐνοβιτς! Ανακοινώνεται ο Μιχάλης Φλώρος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αλεξανδρούπολης αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, με την διοίκηση να πιστεύουν πως η ομάδα χρειάζεται ένα ψυχολογικό σοκ για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, εξ’ αρχής από το ματς της Κυριακής και στον τελικό με τον ουραγό αλλά ψυχωμένο Ορφέα Ξάνθης.

Οι διοικούντες της ομάδας αφού ψάχτηκαν για εναλλακτικές λύσεις όπως αυτές του Τελκίνσκι, του Δίγγα ακόμα και λύση εκ των έσω με Τσιομλεκίδη και Κυζιρίδη, τελικά αποφάσισαν πως ο Μιχάλης Φλώρος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Το εάν το καταφέρει θα φανεί στο χρόνο, αν και περιέχει κάποιο ρίσκο αφού είναι σχεδόν μια τετραετία εκτός πάγκων ανδρικής ομάδας όταν βρισκόταν στον πάγκο της Άνθειας έχοντας μεγάλες επιτυχίες (στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν δίδυμο με τον Σάκη Παπαράδη), ωστόσο στην ουσία επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι η ίδια ομάδα με υπεύθυνο και πάλι τον Αλέκο Πατσιώρα.

Την Τεταρτη το απόγευμα πιθανώς και θα ανακοινωθεί, αφού ο 37χρονος κόουτς προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα για το δύσκολο αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης. Την περίοδο αυτή προπονούσε την ακαδημίας Alana, ενώ στο παρελθόν έκατσε και στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ προ διετίας επανήλθε ως ποδοσφαιριστής στον αγαπημένο του Εθνικό, αλλά και στην ομάδα της Άνθειας.

Την Τρίτη βρέθηκε στο τέλος της προπόνησης της Αλεξανδρούπολης, αφού αποχαιρέτησε τα παιδιά της ακαδημίας. Νωρίτερα στην προπόνηση της Αλεξανδρούπολης μέσα σε συγκινητικό κλίμα ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, παρά την πικρία του για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε το καλύτερο για την συνέχεια κάνοντας αρχή από το ματς με τον Ορφέα.