Γ’ Εθνική: Σκοράρε (δις) για 5η σερί φορά με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό ο Θάνος Τοπούζης!

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός, στον δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, με τον Θάνο Τοπούζη να συνεχίζει το τρομερό σερί του και εις βάρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων επικρατώντας με 3-0.

Στο 34′ ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ , όταν ο Μπρατσιάνι έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Διακόπουλος νίκησε σε πρώτο χρόνο τον Ζαννάκη, αλλά δεν είχε απάντηση στον επερχόμενο Τοπούζη, που έγραψε το 1-0 προ κενής εστίας!

Ο 30χρονος Εβριτης επιθετικός είχε οριζόντιο δοκάρι στο 52ο λεπτό, δοκιμάζοντας σουτ από απόσταση, και τελικά έκανε το 2-0 στο 60‘, όταν ο Μακεδονικός έκλεψε τη μπάλα κάτω από το κέντρο και ο Γαρύφαλλος του πέρασε ωραία ασίστ. Για τον Τοπούζη, ήταν το έβδομο (!) γκολ στη σεζόν, σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, και το έκτο στα τελευταία πέντε παιχνίδια (φώτο image creation)!

Το 3-0 έγινε στο 82′ όταν ο Αδάμ Κούφας έδωσε ασίστ «πάρε-βάλε» στον Στάθη Κυζίλη, που σκόραρε το πρώτο του γκολ στα πράσινα. Δεν αγωνίστηκε ο Φειζή Χασανογλου και ως αλλαγή ο Δημήτρης Δοξάκης.

Το τελικό 3-0 διατηρεί, φυσικά, τον Μακεδονικό στην κορυφή του 2ου ομίλου, σταθερά στο +5 από τη δεύτερη θέση, στην οποία πλέον βρίσκεται μόνη της η Κοζάνη, μετά την ευρεία (0-3) επικράτηση της στην έδρα του Εδεσσαϊκού.