Γ’ Εθνική: Με χρυσή αλλαγή τον Αραμπατζή νέο διπλό του Αβάτου και στο Παραλίμνιο και το όνειρο συνεχίζεται…

Την όγδοή του νίκη στο πρωτάθλημα, την τέταρτη εκτός έδρας και την δεύτερη στο Παραλίμνιο επί του ισχυρού Απόλλωνα του Νίκου Καραμπετάκη πήρε ο Άρης Αβάτου με 0-1 και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία πλέον από την δεύτερη θέση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα μέτριο ματς ο νεανικός Αρης παρά τις πολλές απουσίες των Σαρηγιαννίδη, Ψεμματά, Χασανογλου και Βαφειάδη ΄για μια ακόμη φορά ήταν κυνικός και με την χρυσή αλλαγή του Κώστα Μπεδρελή, τον Χάρη Αραμπατζή που δείχνει παρά την ηλικία του πως θα αποτελέσει μια σπουδαία μεταγραφή, να κάνει το 0-1 στο 61′ με κεφαλιά. Στην συνέχεια με σωστή άμυνα και τακτική ο Άρης δεν απειλήθηκε από τον Απόλλωνα που έχοντας σε καλή μέρα τον Νταφόπουλο κράτησε το μηδέν. Μάλιστα στο 85′ σε αντεπίθεση θα μπορούσε να πετύχει και νέο γκολ αλλά ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος μετά από μπαλιά του Κοσμά Γκέκα δεν μπόρεσε να σκοράρει ενάντια στην πρωην ομάδα του. Στα θετικά η επανεμφάνιση για το Άβατο του Ιορδανη Ζοσιμίδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι το Μάιο.

Πλέον την άλλη Κυριακή ο Άρης υποδέχεται τον επικίνδυνο εκτός έδρας Σοχό που έρχεται στο Κουτσό με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί της Αλεξανδρουπολης, ενώ οι Σερραίοι που είναι ικανοί για το χειρότερο (εντός εδρας) και το καλύτερο (εκτός) μετά την 4η ήττα στην έδρα τους σε 5 αγώνες θα αγωνιστούν στην Δράμα με τον δεύτερο Πανδραμαϊκό που γκέλαρε με το Ορφάνι.

Διαιτητές οι Θεσσαλονικείς Τζήκας, Νικολής και Χατζηβασιλείου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καρμπετάκης): Σαββίδης, Τσομαχασβίλι (75′ Τζαμπέγια), Κουτζαβασίλης (75′ Κιουτσεκτσίδης), Γκούμας, Πιτσόλης (87′ Ι. Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Δεινόπαπας, Ελέζι, Θεοδωρίδης (62′ Γ. Παπαδόπουλος), Λιάρας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Κοντογιαννίδης (56′ Τσάπαρης), Κωσταρέλης, Γκέκας (91′ Ζοσιμίδης), Ν. Παπαδόπουλος, Ρ. Μελισσόπουλος (88′ Κάρλος), Καρατλίδης (56′ Αραμπατζής)