LIVE από τα Πηγάδια για την 15η αγωνιστική της SL2: ΑΟ Ξάνθη – Βέροια

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Βέροια για την 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στα Πηγάδια με τη Βέροια για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Ωρα 16:00 H Βέροια είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς σε 11 αγώνες, ενώ η Ξάνθη είναι στην 3η θέση με 22 βαθμούς σε 9 αγώνες. Συνεπώς αν ο ΑΟΞ επικρατήσει της Βέροιας, θα την προσπεράσει στην βαθμολογία, έχοντας και 2 παιχνίδια λιγότερα.

Ώρα 16:08 Ο ΑΟΞ θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι για το νέο έτος μετά από 24 μέρες απραξίας και την ήττα στο Αλκαζάρ με 4-0, αφού αντιμετώπισε όπως και οι περισσότερες ομάδες αρκετά προβλήματα λόγω Covid-19. Από την άλλη η Βέροια έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι για το 2022 κόντρα στον Πιερικό την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας με 4-1.

Ώρα 16:17 Έντονο είναι το Θρακιώτικο στοιχείο στην ομάδα της Ημαθίας. Η Βέροια έχει τεχνικό τον πρώην του Πανθρακικού Παύλο Δερμιτζάκη και βοηθό τον Ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη. Στο ρόστερ της ανήκει επίσης ο Κομοτηναίος περσινός παίκτης του ΑΟΞ Θανάσης Ντίνας και ο Ξανθιώτης Πέτρος Ορφανίδης. Από τον ΑΟΞ έχουν περάσει επίσης οι Μυστακίδης και ο νεοαποκτηθείς Καπνίδης, ενώ τη φανέλα του Πανθρακικού έχουν φορέσει οι Πεταβράκης και Γαβριηλίδης.

Ώρα 16:23 Παρ’ όλα αυτά, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν τους συμπεριέλαβε όλους στην 20μελή αποστολή του. Οι επιλογές του με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:25 Από την άλλη ο Νίκος Κεχαγιάς επέλεξε 21 παίκτες για το ντέρμπι κορυφής, έχοντας μαζί του τον νεοαποκτηθέντα Αλί Μπαμπά με μορφή δανεισμού από τον Αστέρας Τρίπολης, αλλά όχι και τον Σέρβο Νέναντ Γκάβριτς που δεν πρόλαβε να προπονηθεί όσο χρειστεί. Οι 21 παίκτες του ΑΟΞ με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:28 Ο ΑΟΞ καθιέρωσε το Hall of Fame Award και θα τιμήσει πριν τη σέντρα τους παλαίμαχους Κώστα Γκοτζιαμάνης και Κώστα Νεοχωρίτη για την προσφορά τους στον σύλλογο

Ώρα 16:32 Η ενδεκάδα του ΑΟΞ: Ίτσο, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Πολίμος, Τζανακάκης, Βιθέντε, Γκινσάρι, Τσέλιος, Δόρης, Μονρόουζ, Ιμπραΐμι.

Ώρα 16:38 Η ενδεκάδα της Βέροιας: Βελλίδης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Πασάς, Φοφανά, Μούργος, Γιακουμάκης.

Ώρα 16:44 Τελικά αποτελέσματα στα παιχνίδια των 15.00:
Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας 0-2
Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Β’ 3-0

Ώρα 16:48 Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις από τον Φάνη Ουζουνίδη και τον Αντρέα Γκλαβίνη στους στους Κώστα Νεοχωρίτη και Κώστα Γκοτζιαμάνη.

Ώρα 16:55 Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

5′ Αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο.

10′ Πιέζει ψηλά η Βέροια.

13′ Πρώτο σουτ του Μούργου για τη Βέροια, μπλοκάρει ο Ίτσο.

18′ O Iμπραΐμι μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή, αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Σκόνδρα πριν εκτελέσει.

22′ Κίτρινη στον Οινομόμου.

24′ Κίτρινη στον Φοφανά για αγωνιά στον Τσέλιο.

30′ Γκολ για τη Βέροια. Ο Οικονόμου βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Γιακουμάκη ο οποίος ήταν ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με εύκολο πλασέ σημείωσε το 0-1. ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 0-1.

32′ Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα που δέχθηκε ο ΑΟΞ στα Πηγάδια.

37′ Η Ξάνθη έχει πάρει την κατοχή και προσπαθεί να δημιουργήσει μετά το 0-1.

42′ Καλή στιγμή για τον ΑΟΞ μετά τη σέντρα του Τσέλιου, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε σε δεύτερο χρόνο.

45′ 1 λεπτό ο έξτρα χρόνος.

45+2′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Τσέλιος σέντραρε από δεξιά και ο Ιμπραΐμι έπιασε την κεφαλιά, που πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Η μεγαλύτερη στιγμή του ΑΟΞ στο ματς.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 0-1.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος με δύο αλλαγές για τον Νίκο Κεχαγιά. Ο Κώστας Θυμιάνης στη θέση του Δόρη και ο Αλί Μπαμπά στο ντεμπούτο του στη Μονρόουζ.

47′ Γκολ για τη Βέροια. Ο Μούργος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Ίτσο. ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 0-2.

53′ Απίστευτη ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Πασάς χάνει το γκολ σε κενή εστία.

58′ Ακόμα δύο αλλαγές για τον Νίκο Κεχαγιά. Δεληγιαννίδης και Κρητικός στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Γκινσάρι και Τζανακάκη.

61′ Τεράστια φάση και για τον ΑΟΞ, παρόμοια με αυτή του Πασά. Ο Κρητικός από τη μικρή πειροχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

62′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεληγιαννίδη, μπλοκάρει ο Βελλίδης.

64′ Οι αλλαγές έχουν δώσει πνοή στον ΑΟΞ.

65′ Νέο πλασέ του Πασά που δεν είχε καλή ισορροπία, η μπάλα άουτ.

68′ Ο Διαμαντόπουλος στη θέση του Ιμπραΐμι για την τελευταία αλλαγή του ΑΟΞ.

70′ Πόζογλου και Μπλέτσας στη θέση των Φοφανά και Οικονόμου.

77′ Ο Πέτρος Ορφανίδης στη θέση του σκόρερ Μούργου.

83′ Κίτρινη στον Βιθέντε.

90′ Ο Καπνίδης στη θέση του Πασά.

90+1′ 4 λεπτά έξτρα χρόνος.

90+2 Πέναλτι για τη Βέροια

90+2′ Ο Πόζογλου εκτελεί εύστοχα στην δεξιά γωνία του Ίτσο. ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 0-3.

90+4′ Τέλος παιχνιδιού. ΑΟ Ξάνθη – Βέροια 0-3.