ΕΣΠΕΘΡ: Απαξιώνεται το Final-4 των Νεανίδων

Για απαξίωση του πρωταθλήματος Νεανίδων και γενικότερα των διοργανώσεων των αναπτυξιακών κάνουν λόγο οι Αμαζόνες Μαΐστρου.

Στην επικοινωνία που είχε το ThrakiSportS με ανθρώπους της ομάδας, οι ίδιοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τους ορισμούς αγώνων χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τις ομάδες που έχουν προκριθεί στα τελικά των Νεανίδων.

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο για το Final-4, έχουν πάρει οι Αμαζόνες Μαΐστρου, η Ελευθερούπολη, ο ΓΣ Δράμας και ο Αμυγδαλεώνας, με την ΕΣΠΕΘΡ να έχει ορίσει πριν τη μικρή διακοπή λόγω του κορονοϊού τα ημιτελικά στις 8 Ιανουαρίου και τα τελικά στις 29 Ιανουαρίου.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η πλευρά των Αμαζόνων, οι ίδιοι είχαν καταθέσει αίτημα να φιλοξενήσουν το Final 4 στην πόλη τους, καλύπτοντας όσα έξοδα προκύψουν, σε μια διοργάνωση εφάμιλλη και της δυναμικότητας των ομάδων. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε χωρίς σημαντική απάντηση, όπως σημειώνει η Εβρίτικη ομάδα, καθώς οι ίδιοι κάλυπταν όλα τα κριτήρια.

Λόγω της μικρής διακοπή, τη Δεύτερα που μας πέρασε οι ομάδες έμαθαν ότι αγωνίζονται αύριο Σάββατο σε ένα πολύ σημαντικό ημιτελικό, ο οποίος δίνει την πρόκριση σε έναν τελικό, τον οποίο, όποιος κατακτήσει θα εκπροσωπήσει και την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επιπλέον, άνθρωποι των Αμαζόνων εκφράζουν τον προβληματισμό τους καθώς πολλές ομάδες είναι ακόμα χτυπημένες από τον κορονοϊό, ενώ αρκετές αθλήτριες αύριο και μεθαύριο δίνουν εξετάσεις γλωσσομάθειας και έτσι η συμμετοχή αρκετών είναι με ερωτηματικό. Φυσικά είναι και άδικο για όλες τις αθλήτριες να χάσουν ένα τόσο σημαντικό αγώνα, για τον οποίο δουλεύουν όλη τη χρονιά.

Επιπρόσθετα, η ομάδα των Αμαζόνων εκφράζει την απογοήτευση της καθώς, θεωρούν ότι μπορούσαν να διοργανώσουν ένα Final 4, όπως χαρακτηριστικά πράττουν και άλλες Ενώσεις, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει δυνατές αναμετρήσεις.

Τέλος, όποιος θέλει να ανατρέξει σε ενημέρωση για τις αναμετρήσεις που αναμένεται να γίνουν, για το γήπεδο και το πρόγραμμα, δεν μπορεί να βρει κάτι, ενώ δεν υπάρχει και κάποια επίσημη ενημέρωση από την Ένωση.