Τρία χρόνια χωρίς τον Λεωνίδα μας…

Πέρασαν κιόλας τρια χρόνια αδερφέ, ήταν σαν εχτές… Τέτοια μέρα, τρια χρόνια πριν, η οικογενεια του ThrakiSportS θρηνούσε την απώλεια ενός από τα πιο σημαντικά μέλη της και από τα πιο καλά παιδιά (αν όχι του καλύτερου) της αθλητικής δημοσιογραφίας σε ολόκληρο τον Έβρο και την Θράκη.

Ο Λεωνίδας Κάλφας, ένα από τα ιδρυτικά και βασικά μέλη της προσπάθειας του ThrakiSportS από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του, ταξίδεψε στους ουρανούς τα ξημερώματα εκείνης της Κυριακής που ξημέρωνε 20 Ιανουαρίου του 2019.

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 του, ήρθε κατάματα αντιμέτωπος με την «κακια αρρώστια». Και την πάλεψε. Φάνηκε να κερδίζει τις πρώτες μάχες. Μαχητής μέχρι τέλους. Όμως η αρρώστια αυτή είναι ύπουλη και δυο χρόνια μετά από την έναρξη του «πολέμου» και δυο ημέρες μετά τα 32α γενέθλιά του, δεν άντεξε.

Στην σχεδόν μια δεκαετία που βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου το ThrakiSportS, έχουμε ζήσει ως «οικογένεια» της μεγαλύτερης φίλαθλης παρέας της Θράκης πολλές στιγμές. Ευχάριστες και δυσάρεστες. Αθλητικές και μη, ομαδικές και προσωπικές. Αυτή ήταν η χειρότερη από όλες. Δεν ξεχνιέται και δεν επουλώνεται όσος καιρός και αν περάσει.

Ίσως έτσι να ήταν καλύτερα, δεν έζησες, ευτυχώς για σένα την πανδημία, τους περιορισμούς, τις μάσκες, τόσους άδικους θανάτους… Τα ζούσες εξάλλου το τελευταίο διάστημα δίνοντας τον αγώνα σου…

Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά αδερφέ…