Γ’ Εθνική: Κεμαλή και Μήτρογλου οι δύο προσθήκες της γυναικείας ομάδας του Σουφλίου

Στην απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστριών προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Σουφλίου από την αντίστοιχη του Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο λόγος για την 19χρονη μέσο Κεμαλή Αναστασία (αριστερά στη φωτογραφία) και την 17χρονη ακραία χαφ Μήτρογλου Δήμητρα (δεξιά στη φωτογραφία) δείχνοντας ότι η γυναικεία ομάδα του Σουφλίου έχει άψογη συνεργασία με την αντίστοιχη της Ορεστιάδας και εμπιστεύεται τις ποδοσφαιρίστριές της.

Δίχως να χρονοτριβήσει και σχεδόν άμεσα η γυναικεία ομάδα του Σουφλίου απέκτησε δύο νεαρές ποδοσφαιρίστριες από την γυναικεία ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας δίχως να δείχνεi να επηρεάζετε από την αποχώρηση της Παναγιώτας Μαρασλή που συνεχίζει στην Δράμα με την ομάδα Δόξα 2016.

Η ανακοίνωση τις γυναικείας ομάδας:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να καλώς ορίσουμε στην ομάδα μας τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα μας.

Πρόκειται για την Κεμαλή Αναστασία, η οποία είναι γεννηθείς το 2003 και αγωνίζεται στην περιοχή του κέντρου και την Μήτρογλου Δήμητρα, η οποία είναι γεννηθείς το 2005 και αγωνίζεται ως ακραίο χαφ.

Τα 2 κορίτσια είναι γέννημα θρέμμα της γυναικείας ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδας και έρχονται στην ομάδα μας για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση και τον προπονητή του γυναικείου τμήματος του Ορέστη, για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν για άλλη μια φορά στην ομάδα μας.

Η σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με την ομάδα του Ορέστη συνεχίζεται και θα είναι αμοιβαία