Super League 2: Στη λίστα της Ξάνθης ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης

Στη μεταγραφική λίστα της Ξάνθης βρίσκεται ο έμπειρος αμυντικός μέσος της Λιθουανίκής Πανεβέζις, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

Ο Νίκος Κεχαγιάς θέλει την ενίσχυση στο κέντρο καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια θα αποτελούν μόνιμη κατάσταση για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν που ακολουθεί, θέλοντας ποιοτικές και ποσοτικές επιλογές για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Πανεβέζις και το πρωτάθλημα της Λιθουανίας για 2η συνεχόμενη σεζόν, παίρνοντας συμμετοχές και στα προκριματικά του Conference League.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη το 2012 με 74 συμμετοχές σε Football League, Super League και Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας 4 και 4 ασίστ.

Ακολούθησε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τρεις σεζόν από το 2015 έως το 2018, με 68 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος, πετυχαίνοντας και 4 γκολ και 6 ασίστ. Επιπλέον, αγωνίστηκε με τους Ηπειρώτες κόντρα σε Οντς και Άλμααρ για τα προκτιματικά του Europa League.

Ακολούθησε η Β’ Σκωτίας για λογαριασμό της Χάμιλτον, επέστρεψε στον Εργοτέλη για μισή σεζόν το 2017-18, ενώ την ίδια χρονιά δοκίμασε την τύχη του και στη Ρουμανία για λογαριασμό της Πετρόλουλ στη Β’ Κατηγορία.

Τη σεζόν 2019-20 έπαιξε στη Super League για λογαριασμό του Λεβαδειακού, έχοντας 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 1 ασίστ και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, πριν ακολουθήσει Πανεβέζις.

Αναμφίβολα αν συμφωνήσει με τον ΑΟΞ είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει τις λύσεις που ψάχνει ο Κεχαγιάς με την ποιότητα και την εμπειρία του.