Γ’ Εθνική: Έχασε πέναλτι και γνώρισε την ήττα στο Ορφάνι η Αλεξανδρούπολη των 10 παικτών για μια ώρα

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η Αλεξανδρούπολη ταξίδεψε στο Ορφάνι όπου αντιμετώπισε σε ένα ματς εξάποντο, τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο γνωρίζοντας την ήττα παίζοντας με παίκτη λιγότερο σχεδόν 60′.

Η Αλεξανδρούπολη του Ζόραν Στοΐνοβιτς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 13′ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι όταν ο τερματοφύλακας του Μέγα Αλεξάνδρου Νομικός ανέτρεψε τον Νάση Στοΐνοβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρακασίδης αλλά δεν τα κατάφερε να χριστεί σκόρερ καθότι ο πρώην πορτιέρο του Άρη Αβάτου απέκρουσε τη μπάλα με τα πόδια. Στο 20′ ο Σιώπης έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του και φτάνουμε στο 36′ όπου έγινε η φάση που ίσως έκρινε τον αγώνα με υην αποβολή του Γκαϊδατζή που αντίκρυσε πολύ γρήγορα την 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Παρόλα αυτά οι εβρίτες έχασαν τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Καρακασίδη πρώτα να σημαδεύει το δοκάρι σε τετ α τετ και τον Ρουμπιέ στην επαναφορά να αστοχεί.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με εξαιρετική αντεπίθεση και σέντρα του Ρουμπιέ από αριστερά, ο Δορουγιδένης με κεφαλιά θα δώσει το προβάδισμα για το 0-1 στο 55ο λεπτό. Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα ο αγώνας κύλησε με τον Μέγα Αλέξανδρο να δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις και την Αλεξανδρούπολη να ελέγχει τον αγώνα. Ωστόσο η κούραση επηρέασε την Αλεξανδρούπολη, αφού στο 79′, Βαλαβανόπουλος εκμεταλλεύτηκε μια σέντρα από αριστερά και ισοφάρισε σε 1-1 και πετυχαίνοντας το 2ο του γκολ σε ισάριθμα ματς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου με κοντινή κεφαλιά του Σαλπιγγίδη θα κάνει την ολικη ανατροπή κάνοντας το 2-1 .

Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τους Εβρίτες που έμειναν στους 13 βαθμούς, έχοντας την Κυριακή ένα ακομα ταξίδι με τον ισόβαθμο Σοχό, ενώ ο Μέγας Αλεξανδρος μετα το 2/2 στο Ορφάνι με Άβατο και Αλεξανδρούπολη έφτασε τους 11 βαθμούς και ταξιδεύει με καλή ψυχολογία στην Δράμα όπου θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο Πανδραμαικό.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Δημήτριος Μαγκαφίνης): Νομικός, Κακουλίδης, Τσακιρίδης, Τουρασανίδης, Τραχανάς, Οκενερούμπου, Μαγκαφίνης, Πέτκος, Βαλαβανόπουλος, Πιπερτζής, Σαλπιγγίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Μπινόπουλος, Χρ. Στοΐνοβιτς, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Κ. Πατσιώρας (45′ Σιδηρόπουλος), Ν. Στοΐνοβιτς (87′ Μαλτέζος), Σιώπης, Καρακασίδης (69′ Γκαβανόζης), Ρουμπιές.