Εξετάζει την επιστροφή του στην Ελλάδα για ομάδα της SL2 ο πρώην «Ξανθιώτης» Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς

Ο Σέρβος πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην χώρα μας, έχοντας κρούση από ομάδα της SL2.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΟΞ έχει δεχθεί κρούση από την γειτονική ομάδα της Καβάλας και σκέφτεται σοβαρά την περίπτωσή της επιστροφής του στη χώρα μας. Παράλληλα την περίπτωσή του «καλοβλέπει» κι άλλη ομάδα της Super League 2, η οποία είναι μάλιστα και άμεσος ανταγωνιστής φέτος της Ξάνθη για την άνοδο στην SL1.

Ο «Τζούρι» αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με την Σερβική Νάπρεντακ, που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική, με την οποία έχει 11 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νάπρεντακ κάνει μια αρκετά καλή σεζόν και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Σερβίας, με τον Τζουρίτσκοβιτς να έχει σκοράρει μία φορά και να έχει μοιράσει και δύο ασίστ στις 11 συμμετοχές που έχει κάνει έως τώρα φέτος.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΟΞ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει όρο στο συμβόλαιό του σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Νάπρεντακ ως ελεύθερος έως τις 31 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε πως Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς ήταν μέλος της ομάδας του ΑΟΞ για σχεδόν δύο χρόνια, έως και το καλοκαίρι του 2020 και είχε γράψει στο κοντέρ 70 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΟΞ. Μετά την αποχώρησή του από την Θρακιώτικη ομάδα, πήγε αρχικά στην Σερβική Ραντνίτσκι όπου και έμεινε για ένα χρόνο και ακολούθησε η τωρινή του ομάδα, η Νάπρεντακ.