Η πρώτη σκόρερ του Σουφλίου και 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταγράφηκε στη Δόξα 2016

Μια σημαντική αποχώρηση μετράει της τελευταίες ώρες η γυναικεία ομάδα του Σουφλίου καθώς η πρώτη της σκόρερ Παναγιώτα Μαρασλή μεταγράφηκε στην Δόξα 2016.

Η Παναγιώτα Μαρασλή είναι γέννημα θρέμμα του Ορέστη Ορεστιάδας όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα. Φέτος αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της ομάδας του Σουφλίου πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας 7 τέρματα που την έχρισαν 1η σκόρερ της ομάδας και του 1ου Ομίλου.

Η μεταγραφή της μπορεί να στερεί από το Σουφλί μια σημαντικής παίκτριας αλλά ταυτόχρονα φέρνει περηφάνια καθώς θα συνεχίσει σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία. Η 18χρονη είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Α’ Εθνικής κατηγορίας αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Δόξας 2016.

Η ανακοίνωση:

Τα συναισθήματα ανάμικτα. Από τη μια η ομάδα μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση και από την άλλη στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με την 1η σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και του ομίλου μας, Μαρασλή Παναγιώτα, διότι η Παναγιώτα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Α’ Εθνικής κατηγορίας και τελικά η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Δόξας 2016 (Δράμα), η οποία και αγωνίζεται στην Α’ Εθνική γυναικών.

Νιώθουμε περήφανοι που η ομάδα μας έγινε το σκαλοπάτι σε παίκτρια μας, έτσι ώστε να συνεχίσει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα, την ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά της και ευχόμαστε να την δούμε και ακόμα πιο ψηλά.

Υ.Γ. Ο στόχος της ομάδας μας δεν αλλάζει και σύντομα θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές.