Super League 2: (Χ)άλασε το ντεμπούτο Διγκόζη στον Πανσερραϊκό με το 5ο του φετινό γκολ ο Σαραντίδης

Μια ακόμη γκέλα έκανε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον μαχητικό Θεσπρωτό αν και προηγήθηκε με 2-0 έμεινε στο 2-2 και παραλίγο να γνωρίσει και την ήττα.

Στο 17’ ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με τον Χιλάμ Κανίς και στο 45΄ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ, δίνοντας πολύ ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του φτανοντας τα 9 στο πρωτάθλημα. Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός ανέβασε την απόδοσή του και στο 56’ μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Κωνσταντίνου. Στο 76’ ο Τόλης Σαραντίδης πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κατσικά και ισοφάρισε σε 2-2 φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα. Στο 93ο λεπτό ο Θεσπρωτός άγγιξε το γκολ της νίκης με τον Ρομέρο να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του επιχείρησε έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ο Θεσπρωτός μετά την ισοπαλία αυτή ανέβηκε στην 5η θέση με 17 βαθμούς σε 11 ματς, ενω οι Σερραίοι με ένα ματς λίγοτερο έχουν 10 και είναι στην 14η θέση και κατω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για τον Θεσπρωτό του Χουάν Ρότσα βασικός και για 85′ λεπτα αγωνίστηκε ο Σαραντίδης, ενώ βασικός για ένα ημίχρονο ήταν και ο Εβρίτης Σταυρος Βαταμίδης.Από τους Σερραίους του ¨Αγγελου διγκόζη που δεν έκανε το ντεμπούτο που φανταζόταν ως αλλαγή αγωνίστηκε από το 60′ ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης αντικαθιστώντας τον Σαραντίδη.