Γ’ Εθνική: Σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική ο Τοπούζης, ωστόσο «γκέλα» για τον πρωτοπόρο Μακεδονικό! Βασικός ο Χασάνογλου

Δεν μπήκε καλά το 2022 για τον πρωτοπόρο Μακεδονικός των Τοπούζη, Χασάνογλου και Δοξάκη καθώς στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς πέταξε βαθμούς απέναντι στη Λευκίμμη του Ανδρέα Θεοδωράκη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35’ με γκολ που πέτυχε ο Γεωργακόπουλος για την ομάδα της Κέρκυρας σε μια οριακή φάση για την οποία υπήρξαν φωνές για οφσάιντ από πλευράς «πρασίνων». Ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση, όταν στο 49’ μετά από γέμισμα του Γαρύφαλλου και κεφαλιά πάσα του Μπρατσιάνι ο Τοπούζης με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έκανε το 1-1 σημειώνοντας το 4ο φετινό του τέρμα και το τρίτο συνεχόμενο. Το 1-1 παρέμεινε με τον Μακεδονικό να φτάνει τους 21 βαθμούς, ωστόσο παραμένει πρώτος, ενω η Λευκιμμη έφτασε 8 παραμένοντας προτελευταία.

Βασικός ξεκίνησε ο Φειζή Χασάνογλου που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο για λόγους τακτικής, όπως και ο Δημήτρης Δοξάκης που αντικαταστάθηκε στο 72′.