Ο σύνδεσμος προπονητών Ξάνθης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λόγω έξαρσης του Covid και προτείνει δεκαπενθήμερη διακοπή!

Την πρόταση του για δεκαπενθήμερη διακοπή των πρωταθλημάτων Ξάνθης λόγω της έξαρσης του Covid που υπάρχει, τεκμηριώνοντάς την με αρκετούς λόγους απέστειλε στην ΕΠΣ Ξάνθης ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση προς της ΕΠΣ Ξάνθης με θέμα: “Δεκαπενθήμερη διακοπή των πρωταθλημάτων”, η οποία αναφέρει:

“Μετά από πρόταση της Ε. Ε. και της θετικής γνώμης της πλειοψηφίας των μελών μας κοινοποιήσαμε στην ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ το παρακάτω έγγραφο:

ΠΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΞΑΝΘΗΣ ΘΕΜΑ:ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Μετά από απόφαση της εκτελεστικής του συνδέσμου και τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών μας, αιτούμεθα την διακοπή των πρωταθλημάτων της δύναμης σας για τους παρακάτω λόγους:– Έξαρση της νόσου Covid-19.– Πολλοί αθλητές που νόσησαν πρόσφατα θα αγωνιστούν με ελλιπή προετοιμασία και με κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών.– Πολλοί αθλητές – μαθητές – φοιτητές που δεν νόσησαν παραμένουν εκτός προπονήσεων διότι θεωρούνται στενή επαφή κρούσματος.– Κακές καιρικές συνθήκες που σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα των γηπέδων αυξάνουν τις πιθανότητες τραυματισμών.Για όλους τους παραπάνω λόγους και με αίσθημα ευθύνης προς τους αθλητές μας, σας παρακαλούμε όπως κάνετε δεκτό το αίτημα μας”.