Ρώσικο ενδιαφέρον για Αθανασιάδη! Θέλει τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ η ΑΕΚ

Στη Μολδαβία λατρεύεται σαν… Θεός. Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ο φύλακας-άγγελος για τη Σέριφ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να ζει και το όνειρο του Champions League. Κόντρα σε ομάδες-μεγαθήρια, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του 28χρονου γκολκίπερ, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό, στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν πέρασαν απαρατήρητες. Όπως αναφέρουν στη Μολδαβία, οι πρώτες μεταγραφικές… σειρήνες έχουν ήδη ξεκινήσει, με ρωσική ομάδα να έχει στο μπλοκάκι της τον Αθανασιάδη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας που αγωνίζεται στη Σέριφ ως δανεικός από την ΑΕΚ, έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία, με την Ένωση να αξιώνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Αναλυτικά, όσα αναφέρουν στη Μολδαβία για τον Γιώργο Αθανασιάδη και το ρωσικό ενδιαφέρον:

«Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από την Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλ. ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατ. ευρώ. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Σέριφ έως το και τον Ιούνιο του 2022».