ΕΠΣ Ξάνθης: Δεν κατεβαίνει στον αγώνα με την Σμίνθη και πιθανώς στα ματς του Γενάρη για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό η Δόξα Σταυρούπολης

Την απόφαση της να μην κατέβει στον αγώνα με την Σμίνθη και πιθανώς σε προσεχή της παιχνίδια, πήρε η Δόξα Σταυρούπολης που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο λόγος είναι η έξαρση του κορωνοϊού και για την προστασία των αθλητών της ομάδας και των αντιπαλων. Πιθανώς με αυτήν την απόφασή της η Δόξα χάνει τις ελπίδς που είχε από την άνοδο γιατί βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΠΟΞ.

Η ανακοίνωση της Σταυρουπολης: Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης ανακοινώνει ότι, ανεξάρτητα από την όποια απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης για τη διεξαγωγή ή μη των αγώνων του Σαββατοκύριακου 15-16/1, θα απέχει από την αναμέτρηση του Σαββάτου 15/1 απέναντι στην ομάδα της Σμίνθης ως μέτρο πρόληψης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες και επιφυλάσσεται για τη συμμετοχή του στους προσεχείς αγώνες του Ιανουαρίου.