ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρησε από την ΑΕΔ και ακολούθησε τον πρώην προπονητή του στο Σουφλί ο Αντώνης Φωτσιτζούδης

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Έβρος Σουφλίου αποκτώντας από την ΑΕ Διδυμοτείχου τον Αντώνη Φωτσιτζούδη.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 7/10/98) μέσος αποχώρησε και αυτός από την ΑΕΔ μετά τον Ματζίρη, ενώ από την ομάδα θα αποχωρήσουν και κάποια άλλα βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Φωτσιτζούδης ακολούθησε τον Πασχάλη Σταματάκη στον Έβρο Σουφλίου με τον οποίο συνεργάστηκε στην αρχή του πρωταθλήματος στην ΑΕΔ.

Είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας της Α.Ε. Διδυμοτείχου, και μετά από μια τριετία στην ομάδα του χωριού του τον Ατρόμητο Ασπρονερίου, για ένα φεγγάρι πήγε στον Αίαντα Σαλαμίνας και κατόπιν πάλι στον Ασπρονέρι. Επεστρεψε πέρυσι στην ΑΕΔ και πλέον θα αγωνίζεται στο Σουφλί με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να ξεφύγει από τις θέσεις της παραμονής.

Αυτη ήταν η τρίτη μεταγραφή του Σουφλίου μετά τον Ευριπιδη Χαρζάκα από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και του Αλέξανδρου Μπάμπη από την Άμιλλα Περιστερίου.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Φωτσιτζούδη ο οποίος και στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν με την ΑΕ Διδυμοτειχου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί πέρα από την ΑΕΔ και σε Ατρόμητο Ασπρονεριου και Αίαντα Σαλαμινας και αποτελεί την τρίτη μας μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο.Καλοσοριζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του Έβρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία !!