Γ’ Εθνική: Αποχωρεί οριστικά από την Αλεξανδρούπολη και συνεχίζει στην ομάδα του Σουάνη στην Χαλκιδική ο Άγγελος Συριτούδης

Παρελθόν από την Αλεξανδρούπολη αποτελεί ο Άγγελος Συριτούδης αφού επέστρεψε για σπουδές στην Θεσσαλονίκη βρίσκοντας γρήγορα το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ωστόσο αυτός δεν θα είναι η ΕΠΣ Μακεδονίας όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν αλλά η ΕΠΣ Χαλκιδικής και ο φιλόδοξος Φοίνικας Νικήτας που προπονεί ο πρώην επιθετικός Πανθρακικού και Ξάνθης Δημήτρης Σουάνης.

Ο 22χρονος (28/1/2000) σε λίγες ημέρες πορτιέρε, έβαλε πλάτη φέτος στα δύσκολα, αφού βοήθησε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στα 3 τελευταία παιχνίδια, μετά τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, αν και έμενε Θεσσαλονίκη από τον Νοέμβριο για λόγους σπουδών στα ΤΕΙ Φυσιοθεραπείας στην Σίνδο.

Φέτος αγωνίστηκε σε 4 ματς με τους Εβρίτες (3 βασικός), ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σχεδόν μια δεκαετια στην ΑΕ Διδυμοτείχου από τις ακαδημίες μέχρι την μια διετία στην πρώτη ομάδα στον Ηρακλή Κ19 κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα της Football League K19 και στην Α1 στην ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Ηρακλη Αμπελοκήπων.

Πλέον στην Αλεξανδρούπολη μένει να ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι Εβρίτης και με μεγάλη εμπειρία στον Έβρο και στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, ενώ επανέρχεται απο τον τραυματισμό του ο Κώστας Παπαδόπουλος.