Video: Όταν ο αρχηγός Τάσος Παπάζογλου σκόραρε με «μπάζερ μπίτερ» κόντρα στον ΑΟΞ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού

Τον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει η Ξάνθη την Τετάρτη στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πάντα είναι ορατός ο κίνδυνος αναβολής, που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των τεστ των επόμενων ωρών για αμφότερες τις ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τον Covid 19.

Αρκετοί και σπουδαίοι παίκτες έχουν περάσει και από τους δύο συλλόγους, με έναν από αυτούς να είναι ο Σερραίος Τάσος Παπάζογλου που ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα του από τον τοπικό Πανσερραϊκό, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές κόντρα στην σημερινή του ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League.

Η πρώτη φορά ήταν στις 15 Φεβρουαρίου του 2009 για την 22η αγωνιστική της Super League, όταν με κεφαλιά στο 90′ μετά το φάουλ του Τάντιτς, άνοιξε το σκορ χαρίζοντας το τρίποντο στα «λιοντάρια» με σκορ 1-0, βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Σερρών.

Η δεύτερη φορά ήταν στις 12 Μαρτίου του 2011 για την 26η αγωνιστική της Super League, όταν και πάλι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 39′ μετά τη σέντρα του Πάρκερ. Εκείνο το παιχνίδι είχε λήξει με σκορ 2-1 υπέρ των Σερραίων, με τον Νταλέ να σημειώνει το 2-0 στο 54′ και τον Μαρσελίνιο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 87′.