Super League 2: Πέντε αναβολές στους αγώνες της Τετάρτης, κανονικά (για την ώρα) το ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός

Πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία του Βορείου Ομίλου, έχουν αναβληθεί μέχρι στιγμής από αυτά που κανονικά έχουν προγραμματιστεί για την τετάρτη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SL2.

Ανάμεσα στους αναβληθέντες αγώνες είναι και το ντέρμπι ανάμεσα σε αναγέννηση Καρδίτσς και Βέροιας, όπως επίσης και οι αγώνες Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ και Πιερικός – Ηρακλής.

Αντίθετα, με βάση τα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ της Δευτέρας, κανονικά θα διεξαχθούν τα τέσσερα άλλα παιχνίδια, μεταξυ των οποιων και το ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός.

Οπως ανέφερε σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, απώλειες λόγω Covid19 θα έχουν και οι δύο ομάδες, αλλά τα μοριακά τεστ που έγιναν την Δευτέρα στους παίκτες που δεν ειχαν νοσήσει δεν έδειξαν αύξηση των κρουσμάτων σε πάνω από επτά παίκτες ανά ομάδα, όπως απαιτεί το πρωτόκολλο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε όλες τις ομάδες γίνονται καθημερινά πλέον και rapid tests ενώ την Τρίτη έγιναν και νέα μοριακά, τα αποτελέσματα των οποίων ωστόσο βγαίνουν την Τετάρτη, αφου υπάρχει μεγάλος φόρτος αυτήν την περίοδο στα διαπιστευμένα εργαστήρια.

Συνεπώς το μόνο δεδομένο είναι οι αναβολές. Αντίθετα, τα κανονικά προγραμματισμένα ματς θα πρέπει να κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη, ενώ επιπροσθέτως της πανδημίας τις επόμενες ώρες αναμένεται και κύμμα κακοκαιρίας στην χώρα που επίσης μπορεί να έχει επιπτώσεις.

Η ανακοίνωση της SL2:

Σας ενημερώνουμε ότι κάτωθι αγώνες για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 12.01.2022 και αναβάλλονται λόγω Covid 19 είναι οι εξής:

Α Ομιλος
Πιερικός – ΠΟΤ Ηρακλής
Αναγέννηση – Καρδίτσας – ΝΠΣ Βέροια
ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β

Β Ομιλος
Κηφισιά – Ρόδος
Καραϊσκάκης – Καλλιθέα