Εν αναμονή των τεστ για την διεξαγωγή ή μη του αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Πανσερραϊκός το μεσημέρι της Τετάρτης

Εν αναμονή των τεστ που διενεργούνται από το πρωί βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Ξάνθης και του Πανσερραϊκού για να διαπιστώσουν αν θα διεξαχθεί το μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της Ξάνθης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα οκτώ κρούσματα που είχαν εντοπιστεί και ανακοινωθεί την περασμένη Παρασκευή, τα οποία έχουν απομονωθεί και ελέγχονται καθημερινά, έχουν πλέον περιοριστεί στα.. μισά, καθώς οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν τον κύκλο της νόσησης και βγαίνουν πλέον αρνητικοί. Ωστόσο υπάρχουν φόβοι για τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν ήδη καθαροί, για τους οποίους έγιναν μοριακά τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Από την πλευρά του πανσερραϊκού που είχε συρροή κρουσμάτων εδώ και δέκα μέρες, πλέον όλα αυτά καθαρίζουν και δεδομένου του μεγάλου όγκου τους, κρίνεται ότι ακόμα και αν υπάρξουν πλέον κρούσματα σε παίκτες που δεν είχαν νοσήσει, ο αριιθμός αυτός δύσκολα θα φτάσει αυτόν των επτά ώστε να δικαιολογείται αίτημα αναβολής από εκείνη την πλευρά. Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι και το απόγευμα και ανάλογα με αυτά θα κριθεί και η τύχη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ξάνθη όσο και ο Πανσερραϊκός δεν έχυν ακόμα αγωνιστεί στο 2022, αφού αναβλήθηκαν τα παιχνίδια τους την περσμένη Τετάρτη για την 11η και το περασμένο Σαββατοκύριακο για την 12η αγωνιστική της Super League 2.