Έφτασαν εννιά τα κρούσματα στον ΑΟΞ! Αναβάλλεται το ματς με Πανσερραϊκό, στον «αέρα» και το ματς με Ηρακλή

Υπερδιπλασιάστηκαν το βράδυ τα κρούσματα στην ΠΑΕ Ξάνθη, με αποτέλεσμα να φτάσουν στον αριθμό των εννέα μόνο σε ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, με αυτονόητο αποτέλεσμα η αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό να οδηγείται σε αναβολή.

Το σημαντικό είναι ότι εφόσον τα περισσότερα από αυτά έχουν εμφανιστεί σήμερα Τρίτη, το επταήμερο της υποχρεωτικής καραντίνας για τους εμβολιασμένους, το οποίο προβλέπεται στο νέο πρωτόκολλο, εκπνέει την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι για τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ θα υπάρχει απαγορευτικό συμμετοχής και για το ματς του Σαββάτου με Ηρακλή ενώ αν βρεθούν δυο εξτρά κρούσματα (όχι απίθανο όως γίνεται αντιληπτό με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί) τότε μοιραία θα οδηγηθεί σε αναβολή και αυτό.

Πλέον αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Λίγκα για την αναβολή του ΑΟΞ-Πανσερραϊκός, ενδεχομένως και άλλων αγώνων της Τετάρτης πέραν των πέντε που είχαν ήδη αναβληθεί από το μεσημέρι. Επίσης, εκδόθηκε το βράδυ ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη, με την οποία ανακοινώνεται ο εντοπισμός μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, χωρίς να διευκρινίζεται πάντως ο αριθμός και χωρίς να αναφέρεται επισήμως το ζήτημα της αναβολής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα (11.01) για τη νόσο COVID, διαπιστώθηκαν κρούσματα.
Ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.