Super League 2: «Οριακά βγαίνει το πρόγραμμα αλλά θα υπάρξει πρόβλημα αν προκύψουν νέες αναβολές» κατά τον Λεουτσάκο

Η Super League δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την έξαρση του νέου κύματος κρουσμάτων κορωνοϊού και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να παίξει μόνον δύο αγώνες και αυτοί αμφότεροι στον Νότιο Όμιλο. Μοιραία, λοιπόν, οι ημερομηνίες έχουν ήδη στριμωχτεί και το πρόγραμμα βγαίνει οριακά.

Για αυτή την κατάσταση μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο πρόεδρος της SL2 Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Έχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορονοϊού.

Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Άντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αναφέρθηκε εν συνεχεία και στις προτεινόμενες αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο με βάση τα όσα αναμένεται να συμβούν και στη SL1 επισημαίνοντας: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς.

Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα;

Είναι και το ζήτημα των rapid και των pcr τεστ. Αυτή τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Περιμένουμε ως το τέλος του μήνα να πάρουμε χρήματα και από το Στοίχημα».