ΕΠΣ Έβρου: Αποφασίζεται την Τρίτη η συνέχιση ή μη των Παιδικών Πρωταθλημάτων – Πρόβλημα με τις ημερομηνίες

Σοβαρό πρόβλημα με τις ημερομηνίες για την έγκαιρη ολοκλήρωση των παιδικών πρωταθλημάτων φαίνεται ότι υπάρχει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Στο σύνολο των παιδικών πρωταθλημάτων υπολογίζεται οτι ως το τέλος της χρονιάς πρέπει να διεξαχθούν συνολικά 600 παιχνίδια. Για να ολοκληρωθούν έγκαιρα τα πρωταθλήματα τουλάχιστον ως τις αρχές Ιουνιου, θα πρέπει αυτά να διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο ήδη το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμ την αναβολή λόγω της έξαρσης του κορονοϊου και δεν αποκλείεται το προσεχές Σαββατοκύριακο να έχουμε δεύτερη αναβολή, όχι μόνο λόγω της Covid αλλά και λόγω του καιρού. Τα δεδομένα θα εξεταστούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων την Τρίτη.

Η πιο πιθανή απόφαση είναι να υπάρξει αναβολή για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, ειδικά με δεδομένο ότι η ΕΠΟ έχει ήδη αναβάλει τα πρωταθλήματα των Μεικτών Ομάδων Εφήβων και Παίδων ως και την μεθεπόμενη Τετάρτη. Ωστόσο η απόφαση θα ληφθεί με βάση τα τοπικά δεδομένα.

Αν κριθεί ότι υπάρχει περιθώριο διεξαγωγής των αγώνων, θα ληφθεί απόφαση να συνεχιστούν άμεσα, Το πιθανότερο είναι ωστόσο να υπάρξει αναβολή για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, έστω και αν αυτό θα πάει πίσω την λήξη των πρωταθλημάτων τον Ιούνιο.