Σκοτώθηκε στα 37 του ο αντιδήμαρχος Δράμας! Συγκλονισμένος ο Μιχάλης Κακουλίδης

“Έφυγε” σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κυριακίδης

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Δράμα. Τα ξημερώματα “έφυγε” από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Χρήστος Κυριακίδης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Περιφερειακή οδό της Δράμας λίγο πριν τα φανάρια της Σόφτεξ. Το όχημα που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε κολόνα. Αποτέλεσμα ήταν ο 37χρονος Χρήστος Κυριακίδης να χάσει τη ζωή του στο σημείο.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας, από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Μικροχωρίου. Ήταν μέλος ποντιακού σωματείου ενώ πριν από μερικές ημέρες συμμετείχε σε εορταστικό επεισόδιο της εκπομπή “5Χ5” με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1, ενώ τα Θεοφάνεια βούτηξε για τον Σταυρό στην Κωνσταντινούπολη και είχε μιλήσει στο OPEN.

Συγκλονισμένος από την είδηση ο πρόεδρος του Πόντου Θρυλορίου και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μιχάλης Κακουλιδης έγραψε:

Καλό ταξίδι στα άγια χώματα της Μακεδονίας Χρήστο..Η άδικη απώλεια σου από την ζωή και τα εθνικοπατριωτικα δρώμενα θα αφήνει πάντα ένα κενό σε όλες τις πτυχές των πατριωτικών αγώνων..Ο Πόντος έχασε ένα βλαστάρι που ήταν γεμάτο ανθούς..Η Δράμα έχασε έναν άνθρωπο που πάλευε καθημερινά για την περιοχή του και είχε όραμα γιαυτην…Ότι και να πούμε είναι ελάχιστο..Καλή δύναμη στην οικογένειά σου που να αντέξει όμως αυτόν τον πόνο… Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα αδελφέ…