Ανώμαλη προσγείωση με τριάρα στο Βόλο για τον Παναθηναϊκό! Κέρδισε την αποβολή ο Μπαριέντος

Την ήττα με 3-1 υπέστη ο Παναθηναϊκός από τον Βόλο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και έκλεισαν στα καρέ τους Θεσσαλούς, ωστόσο μετά το μεγάλο λάθος του Κώτσιρα κόντρα στη ροή του αγώνα ο Βαν Βερτ πρόλαβε τη μπάλα και πλάσαρε για το 1-0.

Στο 45′ μάλιστα έμειναν και με δέκα παίκτες, καθώς ο Σάντσες πήγε με τις τάπες πάνω στον πρώην παίκτη του ΑΟΞ, Ζακ Μπαριέντος, βλέποντας την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου Τόμας Βαν Βέρτ βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 76′, αφού με πανέξυπνο πλασέ σε πρώτο χρόνο διαμόρφωσε το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο και μείωσε σε 2-1 με το πέναλτι του Παλάσιος στο 90+3′, δίνοντας ενδιαφέρον στο φινάλε.

Παρ’ όλα αυτά ο Βόλος βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ορόθ στο 90+5′, εκμεταλλευόμενος την τραγική έξοδο του Μπρινιόλι στο κέντρο του γηπέδου για το τελικό και εμφατικό 3-1.

Ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε ξανά τον Κομοτηναίο του σέντερ φορ Φώτη Ιωαννίδη, αφού τον έβαλε στο παιχνίδι στο 69′ στη θέση του Μακέντα, με το σκορ στο 1-0.

Για τους γηπεδούχους, ο Μπαριέντος άφησε τη θέση του στον Σοάρες στο 68′, ενώ από τον πάγκο είδε το ματς ο Εβρίτης αμυντικός Παύλος Λογαράς, που αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα, ο Βόλος παρέμεινε στην 9η θέση με 18 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στην 4η με 26 μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.