Super League 2: Αλλες 11 αναβολές ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή! Θα γίνουν (αν γίνουν) μόνο δύο παιχνίδια

Μετά την αναβολή τριών αγώνων του Σαββάτου το μεσημέρι της Παρασκευής, το βράδυ της Παρασκευής η Super League 2 ανακοίνωσε την αναβολή άλλων 11 αγώνων στους δυο ομίλους, συνολικά δηλαδή των 14 από τους 16 αγώνες της 12ης αγωνιστικής.

Μάλιστα και αυτά τα παιχνίδια είναι αμφίβολο αν θα γίνουν. Το Σάββατο όλα δείχνουν ότι για τον Νότιο Ομιλο θα διεξαχθεί κανονικά το Καλλιθέα – Παναθηναϊκος Β. Αντίθετα, για την Κυριακή το μονο ματς που δεν αναλήθηκε είναι το ΑΟ Τρίκαλα – Αλμωπός Αριδαίας, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα έχει ήδη έξι κρούσατα και αν εμφανιστεί και άλλο, θα αναβληθεί και αυτό.

Κατά τα άλλα, στο Ολυμπιακος Β – ΑΟΞ και Νίκη Βολου – ΠΑΟΚ Β’ που ειχαν αναβληθεί για τον Βορειο Ομιλο το μεσημέρι και το Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’ που αναβλήθηκε από τον Νότιο, προστέθηκαν άλλοι έντεκα αγωνες προγραμματισμένοι την Κυριακή.

Ετσι για δευτερη σερί αγωνιστική η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων αναβάλλεαι, αφού υπενθυμίζεται ότι μονο ένα αό τα 16 ματς διεξήχθη και στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης. Η βραδινή ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 09/01/22 αναβάλλονται λόγω COVID-19.

Α ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΛ – ΑΟ Καβάλα
Απόλλων Λ. – Θεσπρωτός
Πανσερραϊκός – Πιερικός
ΠΟΤ Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΝΠΣ Βέροια – Απόλλων Πόντου

Β ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά – Αστέρας Βλαχιώτη
ΑΠΣ Ζάκυνθος – Εργοτέλης ΓΣ 88
ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης
Αιγάλεω – Καλαμάτα
Ρόδος – Επισκοπή
Λεβαδειακός – Κηφισιά