Γ’ Εθνική: Αλλάζει όμιλο αλλά παραμένει νησιώτης επιστρέφοντας στις Κυκλάδες ο Γιώργος Μουστάκης

Μετά από ένα εξάμηνο που δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε μην φανέλα του Αιολικού και τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη, νησιώτης και πάλι, αλλά στις Κυκλάδες επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Μουστάκης.

Ο 19χρονος (γεννημενος στις 11/2/2002) ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ομάδα της Σαντορίνης και μετακομίζει από τον 6ο στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθης, ενώ την προπερσινή σεζόν έκανε το ντεμπούτο του στις εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Άρη Αβάτου. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης και τη φανέλα του Α.Ο. Βιστωνίδας, του Παναξιακού, του Νέστου Χρυσούπολης και του Αιολικού.

Είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Μανώλη Μουστάκη, με καριέρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη, ο Αιολικός και το Αγερσανί Νάξου.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Σαντορίνης: Ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μουστάκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς φόρεσε τη φανέλα του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!